Terug

2 februari Warmetruiendag!

2 februari Warmetruiendag!

Het is Warmetruien dag. Bij Next Way of Living hebben we liever geen warme truiendagen meer, maar totdat we de uitstoot van onze verwarmingen tot nul weten te krijgen dan gaan we wel mee in het warmetruiendagen feest. En speciaal voor Warmetruiendag hebben we een speciale aanbieding op een prachtig en warm vest van Van Jos.

Verwarm jezelf, niet de wereld

Vrijdag zetten we het uitbannen van CO2-uitstoot op de kaart door de verwarming een graadje lager te draaien. Doe mee met de honderdduizenden mensen die zich hebben aangemeld zoals Prinses Laurentien, Donald Duck, Renske de Greef  (in haar favo konijentrui), Art Rooijakkers… Aanmelden kan op de website van Warmetruiendag

 

Als we het allemaal samen doen kunnen we op éen dag het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen. En vieren we elke dag Warmetruiendag, dan besparen we het jaarverbruik van een stad als Amsterdam! Kortom: samen hebben we impact, en dát is waar we met Warmetruiendag voor gaan.

 

Speciaal voor Warmetruiendag heeft Next Way of Living het allerlekkerste allerdikste vest van Van Jos voor jou in de aanbieding. Je armen gaan niet meer omlaag! Dit vest van hoogwaardige kwaliteit restwol is gemaakt door de Wereldwijven craftgroup uit Doredrecht. Op 2 februari bieden we deze geweldige trui aan met 25 euro korting! Kijk hier in onze webshop.

 

Nog niet warm genoeg? Dan raden we je aan om een lekkere hoofdband en sjaal van Granny’s Finest om te doen. Het verhaal van de hippe breisels begon toen Niek Hengel zijn opa bezocht in het verzorgingshuis en een praatje maakte met een eenzame breiende dame. Er zijn nu meer dan 40 breiclubs waar senioren elkaar ontmoeten, gezellig koffiedrinken en prachtige ontwerpen van jonge ontwerpers breien. Elk product van Granny's Finest bevat een persoonlijke groet van de Oma die het gemaakt heeft. En als jij dat wilt kan jij deze Oma ook een kaartje sturen.

 

Wil je zelf ook breien in zo’n club? Kijk dan op www.grannysfinest.com/clubs.  Wil je alleen breien? Op de Warmetruiendag website staan prachtige breipatronen. Laat meteen even zien wat jouw favoriete warme trui is op social media met #warmetruiendag! Warmetruiendag gaat ook dit jaar op zoek naar de lievelingstrui van Nederland.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »