Terug

Dit weekend is Next op het Happinez Festival.

Dit weekend is Next op het Happinez Festival.

Next Way of Living verkoopt toekomstgerichte producten van overwegend jonge Nederlandse ontwerpers en bedrijven die stuk voor stuk een écht onderscheidend verhaal hebben op het gebied van duurzaamheid én kwaliteit. Dat doen we via ons online warenhuis op www.nextwayofliving.nl én via ons pop-up warenhuis op grote evenementen. En….dit weekend staan we op het Happinez festival.

Het Happinez festival (vijfde feestelijke editie) vindt plaats bij Taets in Zaandam. Dit prachtige industriële terrein  zal 10, 11 en 12 mei omgetoverd worden tot het grootste retreat-centrum. De 11.000 bezoekers worden getrakteerd op de beste sprekers uit binnen- en buitenland. Lezingen, yogasessies, meditaties, healings, readings en workshops. En een ‘Marokkaanse Souk’ markt op de Playa.  

En daar staan wij!!! Onze producten horen thuis op het grootste festival over geluk. Wij verkopen geluk omdat de makers van onze producten een eerlijk loon verdienen en normale werktijden werken. En doordat onze producten bijdragen aan een circulaire economie van overvloed in plaats van schaarste.

En paar voorbeelden:

  • Afval wordt grondstof in SOOP die is gemaakt van sinaasappelschil en koffiedik.
  • De deo’s van The Ohm Collction zijn niet slecht maar juist goed voor je lijf en het milieu.
  • CURMS yogakleding en bikini’s van gerecyclede oceanplastic en consumer waste wordt gemaakt in een kleine familieonderneming in Indonesië.
  • Caron Fitzpatrick maakt ringen van zilver afkomstig uit medische apparatuur omdat zij van mening is dat er voldoende goud en zilver boven de grond is en zij niets met misstanden in mijnen in Afrika of Azië te maken wil hebben.
  • Wakawaka zonnechargers en lampen investeert een deel van de opbrengst om verlichting te brengen in ziekenhuizen en scholen waar dit niet voorhanden is.
  • En bij Smateria maken Cambodjaanse dames tassen van reststoffen terwijl zij en hun kinderen mogelijkheden krijgen om te leren.

Iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk kan bij ons langskomen op de Playa tijdens het Happinez festival om producten met een knalgoed verhaal te zien, te voelen en te kopen.

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »