Terug

Into the great Wide Open: Here we come!!!

Into the great Wide Open: Here we come!!!

Morgen is het zover! Dan gaat Next Way of Living naar Vlieland om onze duurzame pop-up store in te richten!! Het programma ziet er meer dan goed uit. En… het wordt mooi weer!

Het duurzaamheidsbeleid van Into The Great Wide Open is indrukwekkend. Ze willen naar klimaatneutraal en afvalvrij! Er is beleid om het gebruik van plastic te vermijden. Er wordt gewerkt met groene stroom, bezoekers worden kunnen duurzaam reizen met de biodiesel festivalbus. Onze producten zijn al per boot geleverd. Op het terrein staan snelcomposteerders om het bio-afbreekbare afval meteen te verwerken.  

Next Way of Living heeft een prachtige winkel op het sportveld.  Daar bieden we fijne duurzame producten aan die de bezoekers goed van pas zullen komen. We hebben onze aandacht gevestigd op de wadden-natuur.  

Een aantal van onze producten zijn erop gericht om de plastic soup tegen te gaan. We hebben telefoonhoesjes van Pela. Die zijn gemaakt van bio-plastic en helemaal composteerbaar. Een deel van de opbrengst van de verkoop van de hoesjes komt ten goede aan ocean clean-up en natuurbehoud in de zee. Andere mooie voorbeelden zijn Amazonas slippers. Ook biologisch afbreekbaar en gemaakt van 80% gerecycled rubber.

Pleisters en tandenborstels van bamboe, sneakers van ananasbladeren en Yoni femcare van bio-katoen laten ook zien dat plastic goed te vermijden is. En bovendien leveren ze boeren extra inkomsten op.

Smateria tassen van restmaterialen vis- en bouwnetten, Curms bikini’s van gerecyclede ocean plastics en A-dam zwembroeken van gerecyclede PET zijn mooie vormen van circulaire kwaliteitsproducten om afval tegen te gaan.

We hebben stoere sieraden van Caron Fitzpatrick. Zij wil niet bijdragen aan conflicten en mensenrechtenschendingen rondom goudmijnen in Afrika en Azië. Er is genoeg goud en zilver bovengronds. Caron Fitzpatrick maakt stoere sieraden van gerecycled zilver, uit bijvoorbeeld… röntgenapparatuur. Met bijzondere thema’s, bijvoorbeeld kettingen in de morse code.

En als je koud krijgt dan hebben we lekker warme mutsen en shawls van Granny’s Finest. Deze sjaals en mutsen van hippe ontwerpers worden gebreid door ouderen in handwerkclubs. Om eenzaamheid tegen te gaan en gezelligheid te bevorderen

Komt dat zien: Op Into the Great Wide Open 30 augustus - 1 september.

 

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »