Terug

Next Way of Living op de Dutch Design Week

Next Way of Living op de Dutch Design Week

Next Way of Living gaat in oktober naar Eindhoven! We gaan er heen voor de Dutch Design Week, die van 20 tot 28 oktober in Eindhoven zal zijn. Je kunt ons prachtige pop-up warenhuis de hele maand vinden bij Yksi Expo in één van de oude Philips hallen op Strijp-S. Daar bieden we producten van met name Nederlandse labels aan die stuk voor stuk een echt onderscheidend verhaal hebben op het gebied van design, innovatie, duurzaamheid en kwaliteit.

Tijdens de Dutch Design Week en gedurende de hele maand oktober, gaan we samen met een groep van pionierende bedrijven naar Eindhoven. Bij Yksi Expo zetten we onze pop-up store neer, met onderscheidende producten op het gebied van duurzaam design. In de winkel tref je onze bekende merken aan zoals de circulaire Mud jeans, NAE sneakers gemaakt van ananasbladeren, 3D lights van mais-bioplastic en Miss Green, het fair fashion label dat werkt met innovatieve materialen zoals bamboe, eucalyptus en beukenhout.

We zijn ook heel enthousiast over de nieuwe merken die we gaan presenteren. Zoals Dutch Spirit maatpakken, die speciaal voor de DDW een limited edition jasje maakt. We hebben meubelen van Planq design studio’s, gumshoes met zolen van gerecycelde kauwgom, upcycled horloges van Circular Clockworks en Coco-conserven die reststromen voedsel op een zeer smakelijke manier inblikt.

Bij Yksi Expo vindt tegelijkertijd de expo “Clean Revolution: Dutch Design for a Better World” plaats. The exhibition “Clean Revolution” laat zien hoe Nederlands ontwerpers bijdragen aan duurzame innovaties die zo min mogelijk niet-hernieuwbare stoffen bevatten en afval als grondstof te gebruiken. Een aantal producten in de expo vind je terug in de winkel.

We hopen je te zien in Eindhoven!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »