Terug

Nieuwe Producten Maart bij Next Way of Living

Nieuwe Producten Maart bij Next Way of Living

In Maart hebben wij nieuwe producten van Mud Jeans, SKOT Fashion en de nieuwe gerecyclede lijn van Curms toegevoegd. Nieuwe merken die we in Maart hebben toegevoegd zijn Driftwood, Renegade Guru en Combekk. Lees hier meer!

Nieuw Nieuw Nieuw

Het is een productieve maand geweest, met een aantal mooie nieuwe merken en producten die zijn toegevoegd.

COMBEKK

Stoere pannen voor mannen, zo noemt Marleen ons nieuw merk Combekk. Machiel en Pieter opperen nog voorzichtig het grapje over vrouwen en aanrecht, maar dat kan niet in de maand waarin Internationale Vrouwendag valt. Ze moeten ook eigenlijk toegeven dat deze pannen in de winkel zitten, omdat zij ze zo stoer vinden. Een gietijzeren pan met een thermometer ingebouwd! De pannen zijn gemaakt van oude spoor-rails. Stevig staal dus. Je koopt de pan dan ook voor het leven.

DRIFTWOOD

Het kledingmerk ‘The Driftwood Tales’ werd bedacht in de golven van Bali en verder uitgewerkt in Amsterdam. Duurzame basics voor avontuurlijke mensen die van alle windstreken houden. De basics zijn zo comfortabel omdat er goed is nagedacht over de pasvorm, gewerkt wordt met luxe verantwoorde materialen en omdat ze vrij zijn van overbodige opsmuk. Driftwood is bloedserieus als het om arbeidsomstandigheden en hun eigen ecologische footprint gaat. Ze kopen hun eigen biologische katoen bij Project Chetna, een coöperatie van kleine katoenboeren in India. Javed and Deepak, maken in India de basics. In het verfproces worden chemische stoffen gemeden, beter voor het milieu, de werknemers en de drager van de kleding. De fabriek werkt met zonne-energie en is zorgvuldig in het gebruik van (regen)water. In Portugal werkt Driftwood Tales samen met Carlos en Rui en een kleine fabriek waar katoen gerecycled wordt en een familiebedrijf die daar weer mooie katoenen Jersey van breidt.

RENEGADE GURU

Goed nieuws voor mannen! Het team van Urban Goddess heeft nu ook een mannenlijn! Renegade Guru conscious yoga en active wear is een groen en bewust yoga en sportlabel uit Amsterdam.

Net als Urban Goddess onderscheidt het merk zich als hip, eerlijk en betaalbaar. Hip omdat de kleding makkelijk te matchen is met je casual garderobe. De materialen zijn lekker zacht, soepel en comfortabel en daarom is het helemaal niet gek als je je yoga outfit niet meer uit wilt doen. Eerlijk, omdat Renegade Guru yoga, sport en casual mannencollectie wordt gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen. 

En dan hebben we van de bestaande merken Curms en Mud Jeans wat nieuwe producten toegevoegd.

MUD JEANS

We hebben nieuwe spijkerjasjes toegevoegd van dit pionierende circulaire jeans-merk Mud Jeans. De spijkerjasjes hebben nieuwe kleuren en er is een jasje toegevoegd met een beetje stretch. Het gaat om de Tyler Stone Blue, Tyler Strong Blue en de Jodi Dip Dry (Zwart). Ook zijn er twee nieuwe broeken bij. Een voor mannen en een voor vrouwen: De Slim Rick en de Relax Rosy

CURMS 

Dit verdient nog een eigen blog, maar CURMS komt met een geheel nieuwe lijn van gerecyclede stoffen. Waren onze strenge sociale en culturele voorwaarden al op orde, hoopten we dat Curms het eco-stuk ook nog perfect zou krijgen. Dat is Carmen van Curms gelukt. Nu presenteren we de eerste items in wat nog een grotere serie gaat worden: een long sleeve, een one-piece en een bikini van gerecyclede stoffen. Ze blijven met een traditioneel IKAT ontwerp en gemaakt door eerlijk betaalde vakmensen in Indonesië. 

SKOT Fashion

Nederlands merk SKOT Fashion wereldprimeur houder voor het duurzame zakelijk overhemd, komt nu met een t-shirt lijn. De eerste is al te verkrijgen bij Next Way of Living. Het gaat om een extra-lang t-shirt met een diepe v-hals. Dit T-shirt kruipt dus niet omhoog uit je broek, en is onzichtbaar onder een SKOT overhemd met de bovenste knoopjes open. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »