Terug

Proefabonnement op tijdschrift Genoeg.

Proefabonnement op tijdschrift Genoeg.

We bieden onze klanten de mogelijkheid om kennis te maken met het tijdschrift Genoeg. Genoeg is een tijdschrift voor mensen die graag een eenvoudiger leven leiden, met minder spullen, minder gedoe en meer tijd voor de belangrijke dingen in het leven. In Genoeg vindt je inspirerende verhalen, achtergrondinformatie en praktische tips voor een zinvol, duurzaam en gelukkig bestaan.

Om een kleine impressie te geven. Het laatste nummer heeft als thema ‘vertrekken’ en belicht verschillende stappen die je kunt zetten op weg naar het leven waar je van droomt. Er is een thema-artikel over vertrekken uit die vervelende baan. En één over nieuwe vormen van reizen: genoeg over de grenzen en kiezen voor nieuwe luxe. Je vind informatie over kritisch kiezen en vrolijk besparen.

Er staat een interview met vertrekkend Europarlementariër Judith Sargentini. Genoeg heeft naast het magazine ook leuke actuele online informatie zoals bijvoorbeeld waar je de komende tijd zadenruilbeurzen voor bijzondere bloemen en groenten in het land kan vinden. Neem nu een kennismakingsabonnement op Genoeg (2 nummers, stopt automatisch) met 5 euro korting. Je betaald € 7,95 in plaats van € 12,95 door deze link met de actiecode NEXT te gebruiken.  

 

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »