Terug

Wegens succes verlengd: toekomstwarenhuis in Eindhoven!

Wegens succes verlengd: toekomstwarenhuis in Eindhoven!

We kijken terug op een heerlijke hectische Dutch Design Week. Een hele karavaan van bezoekers trok door ons warenhuis en heeft kennis gemaakt met onze producten. We hadden een paar uitschieters qua verkoop, zoals SOOP, vaste en vloeibare zeep van sinaasappelschillen en koffiedik uit de supermarkt, de overhemden van Skot en de teardrops ringen van Caron Fitzpatrick van gerecycled zilver uit machines zoals röntgenapparatuur. Maar overall was er veel belangstelling voor alle producten. De lease-abonnementen voor een Gerrard street high-quality koptelefoon en een espresso- of een wasmachine van Bundles trokken de aandacht. De duurzaamheids-lovers waren al op de hoogte van de MUD lease-jeans, maar een lease-maatpak van Dutch Spirit? Het oogstte bewondering en gaf verdere food for thought.

Op de foto zie je Machiel van Next een uitleg geven aan een groep van het Interface Design Lab. Ook hier scoorde de Gumshoe met een zool van kauwgom, die van de Amsterdamse straat is afgeschraapt, heel goed. Net als onze sneakers van ananasbladeren trouwens.

Tijdens de Dutch Design Week kregen we veel vragen of we na de DDW ook nog in de hal van YKsi Expo te bezoeken zijn. Aangezien Strijp S een inspirerende omgeving is, het leuk is om een fysieke winkel te hebben, zeker tijdens het cadeau-seizoen en we nog niet klaar zijn om het Zuiden van het land te veroveren, gaan we nog even door met ons toekomstwarenhuis.  

Kom langs en krijg een leuke verrassing als je ons blog hebt ge-liked! Toekomstwarenhuis Next Way of Living (dezelfde locatie op Strijp S, in de hal bij Yksi Expo!) Torenallee 22/05 in Eindhoven. www.nextwayofliving.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »