Terug

Klean Kanteen

Filters

Klean Kanteen

In 2002 ergerde bedenker van de Klean Kanteen Robert Seals zich aan de toenemende afvalberg van plastic wegwerp flesjes en bidons. Hij kon geen duurzaam alternatief vinden. Dus ging hij naar de ijzerwinkel en kocht een stukje RVS. Met een hamer, hamerde hij de eerste Klean Kanteen in elkaar in zijn garage. 

In 2004 ging de Klean Kanteen naar de markt met een alternatief voor de plastic wegwerp flesjes, de plastic bidons en de aluminium flessen met een lining. Het alternatief moest veilig, gezond, lichtgewicht, en herbruikbaar zijn. Net als Next Way of Living begon de verkoop op festivals. 

in 2005 nam de Cresswell familie het merk over en breidde het uit tot het bedrijf dat Klean Kanteen nu is. Een wereldmerk met een duurzame missie. 

"At Klean Kanteen, our commitment to you and the planet drives everything we do. From our stainless steel creations to the company we keep, we are firmly fixed on the task of making healthy, high-quality goods that will faithfully replace a lifetime of single-use items. Our hope is that you will go forth and re-use our products for years and even decades to come. One cup, bottle, and container at a time adds up... to big results." - Jeff and Michelle, Co-Owners, Brother and Sister

Het bedrijf is nog steeds een familie bedrijf. Ze doneren elk jaar een deel van de winst aan goede doelen en zijn van plan dit bedrijf duurzaam verder te blijven uitbouwen. 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »