Over ons

Next Way of Living wil toekomstbestendige mode en huishoudelijke producten bij zo veel mogelijk consumenten brengen. Toekomstbestendige producten zijn gemaakt met respect voor het milieu en de werknemer. Uitbuiting van werknemers en uitputting van ons milieu heeft geen toekomst. Bij Next Way of Living vind je dus alleen merken die bij dragen aan een mooie toekomst voor alle mensen op aarde. Deze merken zijn de pioniers van de Next Way of Living. Zij bedenken de innovaties die gewone producten toekomstbestendig maken. Wat ons betreft stapt iedereen over op deze merken, en laten we de 'Previous Way of Living'- vertegenwoordigd door langzaam veranderende of helemaal niet veranderende merken - los. 

We vinden het ook belangrijk om transparant te zijn over wat we aanbieden. Daarom vind je bij elk product waarom wij denken dat dit product past bij de Next Way of Living. 

Next Way of Living is in het festival seizoen te vinden op de grote Nederlandse festivals. Daar zijn niet alleen al onze merken te zien en te passen, we laten je ook zien hoe snel de innovatie gaat waardoor de Next Way of Living steeds makkelijker wordt. Wordt, net als wij, een fan van de toekomst. Omarm de volgende manier van leven bij Next Way of Living!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »