Terug

Over ons

Next Way of Living biedt producten aan van ontwerpers en bedrijven die stuk voor stuk een écht onderscheidend verhaal hebben op het gebied van design, innovatie, duurzaamheid en kwaliteit. Dat doen we hier in ons online warenhuis, en via pop-up warenhuizen op grote en kleine evenementen. Wij geloven in ondernemers en ontwerpers die met hun producten en ideeën iets positiefs betekenen voor onze maatschappij. Op die manier dragen zij bij aan het oplossen van milieu en sociale problemen. Wij vinden dat uitbuiting van werknemers en uitputting van ons milieu geen toekomst heeft.

Binnen Next Way of Living brengen wij deze ondernemers samen en proberen wij gezamenlijk een groot publiek te bereiken met alle fantastische innovaties en producten die ondertussen al ontwikkeld zijn.  

Alles eco, circulair en fair?

Alle ondernemers in ons assortiment zijn bezig hun producten circulair, eco en/of fair te maken. Dat is nog een hele onderneming. De markt is weerbarstig, en nog niet alles wat nodig is om een product 100% circulair, eco én fair te maken is nog te vinden of goed. Daarom zeggen we "en/of". Wij hebben geduld met ondernemers die willen en aantoonbare stappen zetten, maar wie het nog niet lukt om 100% circulair, eco én fair te zijn. Al onze merken willen een product bieden van een uitstekende kwaliteit. En soms lukt kwaliteit niet met een eco-grondstof. Soms is de onderneming heel goed bezig geweest om alles sociaal verantwoord te doen (eerlijke lonen voor de mensen die de producten maken, geen wantoestanden bij de grondstofwinning) maar is er nog tijd nodig is om het eco-stuk helemaal goed te krijgen. 

Het is dus een uitdaging om alles op orde te hebben. Voor ons geldt dat we deze ondernemers goed onderzocht hebben en transparant zijn over hun prestaties. Daarom vind je bij elk product een beschrijving waarom wij denken dat dit product past bij de Next Way of Living.

We hebben jou nodig!

Door de producten te kopen stem je met je portemonnee, zo simpel is het. Daarmee brengen we geld in het laatje bij ondernemingen die dan weer de volgende investeringen kunnen maken in hun productieproces om deze verder eco, fair en circulair te maken. Je kan natuurlijk wachten tot het 100% perfecte product er is maar wij denken dat juist de fase waarin een onderneming zich committeert en een paar aanzienlijke knievallen maakt om dit te realiseren, jouw steun verdient.

Wat ons betreft stapt iedereen over op deze merken, en laten we de 'Previous Way of Living'- vertegenwoordigd door te langzaam veranderende of helemaal niet veranderende merken – los.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »